Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,60 Ft
Euró
387,76 Ft
Font
450,74 Ft
Bitcoin
63,040 $

A szaúdiak nem állnak le, Lewandowskit is kinézték maguknak

Próbálkozik becsülettel az Al-Hilal, a lengyel klasszist is kivásárolnák.

MTI/EPA/ETIENNE LAURENT
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Hiába van még három évig élő szerződése a Barcelonánál Robert Lewandowskinak, a szaúdi Al-Hilal csapatánál már most azon dolgoznak, hogy jövőre megszerezhessék a lengyel gólzsákot.

Az előző szezonban hazája bajnokságában a harmadik helyen végző Al-Hilal legutóbb Kylian Mbappét, illetve a PSG-t is megkörnyékezte, és bár a párizsiak vevők voltak a 300 millió eurós ajánlatra, Mbappé hallani sem akart róla, hogy Szaúd-Arábiába költözzön. Soron kívül Nagy Márton elárulta, mikor kerülhet kivezetésre a kamatstop

Hogy Lewandowski miként reagál majd az ajánlatra, illetve milyen feltételek mellett szeretnék megszerezni, az egyelőre még kérdéses, de úgy néz ki, hogy a klub számára 2024-ben jöhet el az esély a leigazolására – írja a 90min.com.

A Barcelona számára egy kellően nagy ajánlat ugyan csábító lehet, azonban Lewandowski is vélhetően azon az állásponton lehet, hogy 35 évesen még bőven lesz helye az európai topligákban.

Az Al-Hilal ugyanakkor nem adja fel egykönnyen, próbálkozásaik pedig sikerre is vezettek, hiszen Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic és Kalidou Koulibaly is csatlakozott hozzájuk. Igaz Lewandowski már eggyel magasabb polcon van.