Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,47 Ft
Euró
385,54 Ft
Font
448,67 Ft
Bitcoin
61,611 $

Vadítóan jól néz ki Molnár Nini (videó)

Molnár Nini mindig magasra teszi a lécet, és ez most sem volt másképp, egyenesen vadítóan dögösen nézett ki.

...svg content...Fotó: Instagram/Molnár Nini
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Hamarosan itt az augusztus, jön a Sziget Fesztivál, ami egyúttal az év egyik legnagyobb eseménye. Rengetegen látogatnak ki a helyszínre, a magyarok közül is, és természetesen a hírességek is hasonlóan tesznek.

Biztosak vagyunk benne, hogy ez idén sem lesz másképp, és már nagyon kíváncsiak vagyunk, milyen szettekkel állnak elő. Abban is biztosak lehetünk, hogy azok, akik eddig is magasra tették a lécet, most még inkább növelik majd a tétet. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Valószínűleg a szuper-fitt Gáspár Evelin is ott lesz, aki nagyon nagy formában van. Hozzá hasonlóan a 21 esztendős húga, Gáspár Virág szintén penge vonalakkal rendelkezik, büszkék lehetnek magukra.

Schobert Lara ugyancsak a fiatal generáció tagja, aki egy 10 évvel idősebb férfit szeret. Talán majd ketten mennek el a Szigetre, később erre is fény derülhet, akárcsak arra, hogy Schumacher Vanda milyen szettet választ.

Vandát is sokan kedvelik, jelenleg a Celebrandiban keres párt, de nincs könnyű dolga. Török Livi pedig edzés közben is nagyon vonzó, amit már nem egyszer láthattunk, és szintén szereti a fesztiválokat.

Molnár Ninit sem szeretnénk kihagyni a sorból, az egyik legformásabb híresség. Legutóbb egy piros színű ruhában jelent meg Budapest egyik legszebb helyén, vadítóan dögös volt, amiről ti is meggyőződhettek erre a linkre kattintva.

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.