Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Sup-on fotózták a szuper-vonzó Farkas Zsófit

Farkas Zsófi nagyon élvezi a napsütést, minden bizonnyal neki is a nyár a kedvenc időszaka az évben.

...svg content...Fotó: Instagram/Farkas Zsófi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Meg tudjuk érteni, hiszen ilyenkor mindenki pozitívabb, sokáig van fent a nap, és még éjszaka is meleg van. A világsztárok is imádják a jó időt, Kim Kardashian például megint olyan bikinis fotókat posztolt magáról, hogy milliók tévedtek az oldalára.

A magyarokat sem kell félteni, Tolvai Reni bikinis fotójától ugyanúgy megőrülnek az emberek. Szabó Franciska is elmondhatja ugyanezt magáról, csak épp a világ másik felén éli az életét, csúcsformában, Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

A fiatalabb generáció sem panaszkodhat, a most 21 éves Gáspár Virág is kiváló formának örvend, ami állandó beszédtéma. Rogán-Gaál Cecília szimplán szenzációsan néz ki, és mindezt háromgyermekes édesanyaként mondhatja el magáról.

Napestig sorolhatnánk a csinos és vonzó sztárokat, hírességeket. Farkas Zsófi is közéjük tartozik, aki az Exatlon Hungary-ben versenyzett, és azóta is népszerű, sokan like-olják a bejegyzéseit, főleg a bikinis verziókat.

Most épp egy Sup-ról jelentkezett be, miután a megérdemelt nyaralását tölti. Mint azt látni fogjátok, a formájába sem lehet belekötni, és nagyon régóta mondjuk, hogy a piros szín milyen jól áll neki.