Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,007 $

Összeverekedett két nő a Barbie című film egyik vetítése alatt

Az egyik néző mérges volt, amiért egy anyuka kisfia az egész film alatt YouTube videókat nézett teljes hangerőn, ám a szócsatából végül verekedés lett.

...svg content...Fotó: Unsplash
Dél-Amerika

Koós Alexandra

Szerkesztő

Korábban beszámoltunk róla, hogy a Barbie című film Magyarországon is nagy sikert aratott, hiszen az emberek jóformán özönlöttek a mozikba, hogy láthassák a Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével készült alkotást.

Ám úgy tűnik, néhányan túl komolyan vették a dolgokat a moziban: nemrégiben egy olyan videó jelent meg a TikTokon, amelyen az látható, amint egy dühös néző számon kér egy másikat, amiért az semmit sem tett, amikor a gyereke nagy hangerőn YouTube videókat nézett a film alatt. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Az eset állítólag Brazíliában történt, s a dolgok akkor fajultak el, amikor az édesanya dühbe gurult, így egyszerűen odalépett a rózsaszín blézert viselő hölgyhöz, majd nagy erővel meglökte. Ő ettől hanyatt esett a székek között, miközben a vásznon még pörgött a stáblista.

Ezt követően egy férfi megpróbálta szétválasztani a verekedőket, de az ellökött nő lehúzta a lábáról a cipőjét és azzal kezdte ütni a támadóját. A harc egészen addig tartott, amíg a férfi sikeresen szét nem választotta őket, majd a feldúlt nőket kikísértek a teremből – írta a New York Post.

A videó közel 126 ezer megtekintést ért el a közzététele óta, a kommentelők egy része pedig felháborodásának adott hangot, amiért a fehér pólót viselő férfit leszámítva senki sem avatkozott közbe a történtek láttán. Mások viszont viccesnek találták a dolgot, mondván, még a háttérben szóló lágy filmzene és Billie Eilish hangja sem tudta őket megnyugtatni.

Menet közben borult lángokba egy busz Indiában, nyolcan életüket vesztették

Újabb tragikus buszbaleset történt Indiában, melynek következtében legkevesebb nyolcan életüket vesztették.