Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Kiugrott a kilencedikről egy férfi Szombathelyen, nem élte túl

A Szombathelyi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja az eset körülményeit.

...svg content...Fotó: Unsplash
Baleset

Koós Alexandra

Szerkesztő

A 24.hu értesülései szerint kiugrott a kilencedik emeletről egy fiatal férfi Szombathelyen, a Bem József utcában. Egyelőre keveset lehet tudni az eset kapcsán, ám az sajnos mostanra kiderült, hogy már nem tudtak segíteni rajta, életét vesztette.

Cser Zsófia, a Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a portál megkeresésére elmondta, hogy egy 33 éves férfi hunyt el, a Szombathelyi Rendőrkapitányság pedig közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja az eset körülményeit. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Sajnálatos mód körülbelül két hete hasonló eset történt egy szlovákiai kórházban: a jelentések szerint a létesítmény ötödik emeletéről zuhant ki egy 78 éves férfi. Többen is a segítségére siettek, azonban már semmit sem tudtak érte tenni, a helyszínen életét vesztette.

A kórház közleménye szerint az idős férfi kihasználta, hogy a vizit és a reggeliztetés között egyedül maradt a szobában, és önszántából kiugrott az ablakon, tehát öngyilkosságot követhetett el. A rendőrség halálokozás ügyében indított vizsgálatot.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.