Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,19 Ft
Euró
385,91 Ft
Font
449,39 Ft
Bitcoin
64,126 $

Látványos üveghíd épül Kőbányán

Mint kiderült, a 140 méter hosszú híd 200 tonna acél és 107 tonna üveg felhasználásával készül, 4 pillér tartja és felső szintjét zöldtető borítja majd.

...svg content...Fotó: Facebook/Kőbányai Hírek
Belföld

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Zöldtetős üveghíd épül Kőbányán – áll a Kőbányai Hírek közösségi oldalán közzétett bejegyzésben, amit a Portfolio szúrt ki. Kifejtették, az új, kétszintes gyalogos hidat a Bosch építi a Sibrik Miklós út felett, hogy összekapcsolja egymással az autóipari fejlesztéseinek helyszíneit a Gyömrői úton.

„Az új híd egymás felett két szinten kínál majd közlekedési lehetőséget a Bosch budapesti központjában dolgozó közel 4000 munkatársának. Az alsó szint zárt, ugyanakkor üvegezett kialakítású lesz, míg felül ténylegesen nyitott, zöldtetős útvonalat kínál” Soron kívül Életveszélyes állapotban van Robert Fico, mentőhelikopterrel szállították kórházba

– írták a Facebookon.

De az is kiderült, hogy a híd által a munkatársak közlekedése, valamint a projektekhez szükséges eszközök szállítása is egyszerűbb és gyorsabb lesz. A környezetbarát kialakítás pedig hozzájárul majd a környék mikroklímájának javításához is, a híd a Bosch innovációban és az ökoszisztéma építésben betöltött vezető szerepét és fenntartható megoldások iránti elkötelezettségét is szimbolizálja a cég közleménye alapján.

A 140 méter hosszú híd 200 tonna acél és 107 tonna üveg felhasználásával készül, 4 pillér tartja és felső szintjét zöldtető borítja majd. Végül kiemelték, hogy az új Bosch híd átadására még 2023-ban sort kerítenek.

Videót közöltek a Fico elleni merényletről, Orbán Viktor is reagált a lövöldözés hírére

Nyitrabányán lőttek rá a szlovák miniszterelnökre, a gyomrán és a mellkasán érhették a találatok.