Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

HÉV és autó ütközött egymással Csepelen

Újabb HÉV-baleest történt, most Csepelen, ahol a szerelvény egy autóval ütközött össze, de a körülmények nem ismertek.

...svg content...Fotó: Unsplash/Max Fleischmann
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Budapest XXI. kerületében, Csepelen történ az incidens, a Szent Imre téren. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a gépkocsit. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra lehet számítani – írja a Katasztrófavédelem.

Arról egyelőre nincs információ, mi történt pontosan, illetve vannak-e sérültjei a balesetnek. A BKK Infó azt írja, a A H7-es HÉV nem közlekedik a Szent Imre tér és Csepel végállomás között, a kimaradt szakaszon a II. Rákóczi Ferenc úton és a Kossuth Lajos utcában közlekedő autóbuszok igénybevételét ajánljuk. A Boráros tér és Szent Imre tér között pótlóbusszal is lehet utazni. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.

Győzelemmel köszöntek el Szoboszlaiék Klopptól a Liverpoolnál

A Liverpool számára már az utolsó forduló előtt eldőlt, hogy a harmadik helyen fejezik be a szezont, de nem volt mindegy, milyen hangulatban köszönnek el Jürgen Klopptól.