Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,991 $

Lola stílusosan kezdte a reggelt

Lola nagyon stílusosan vágott neki a napnak, méghozzá pihentető módon, távol a város zajától, ami csak hozzáad az életéhez.

...svg content...Fotó: Instagram/Lola
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lola egy igazán kivételes személyiség, aki sokáig tinisztárként élte az életét. Ez a korszak már rég elmúlt, nővé érett és a saját útját járja, amiért hálás, mert valóban megtalálta azt az utat, amin belül ki tud teljesedni.

A kiváló és különleges énekesnő a televíziózás világban is jól érzi magát, és ezzel együtt a közösségi média sem idegen tőle. Olyannyira nem, hogy egyre több követője van, és sok ezren kíváncsiak a tartalmaira. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Lolában főként a természetességét kedveljük, és ez a tartalmaira is igaz. Abszolúte magát adja, nem posztol görcsösen, és ez a fajta természetesség jellemző a megjelenésére is, az egyik legszebb híresség.

Sokan értenek ezzel egyet, ami nem csoda, ráadásul Lola jó pár esztendőt letagadhatna a korából. Ha azt mondná valaki, Lola mindössze 25 éves, gondolkozás nélkül elhinnénk, és ennél nagyobb bókot nem kaphat egy nő.

Az énekesnő igyekszik feltöltődni, kikapcsolódni, amit egy igazán pihentető környezetben tehet meg. Stílusosan kívánt jó reggelt, távol a hangos és szmogos fővárostól, ami biztosan jót tesz a lelkének.