Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,74 Ft
Euró
387,87 Ft
Font
450,09 Ft
Bitcoin
61,474 $

Schumacher Vanda a bokszutcából figyelte a Magyar Nagydíjat (fotók, videók)

Schumacher Vanda is kilátogatott a 2023-as Magyar Nagydíjra, ami nagy siker volt, több rekord is megdőlt a Hungaroringen.

Fotó: A Forma-1-es Magyar Nagydíj közönsége a mogyoródi Hungaroringen 2023. július 23-án. MTI/Czeglédi Zsolt
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a 2023-as F1-es Magyar Nagydíjat, melynek ideje alatt jelentették be, hogy új szerződést írtak alá a Hungaroringgel. Rendkívüli intenzív volt a hétvége, amire Valkusz Milán, Valmar sztárja is kilátogatott.

Rengetegen voltak kíváncsiak a versenyre, minden korábbi rekord megdőlt ezzel, bevétel szempontjából is. Szerencsére nem történt incidens, a rendőri biztosítás is jól működött, akárcsak a forgalom terelése. Soron kívül Verőfényes napsütéssel köszönt be a péntek, csak délután alakulhatnak ki záporok

A magyar hírességek között is sokan vannak, akik imádják a Forma-1-et. Nem lehetett kérdés, hogy Schumacher Vandának is ott volt a helye a Hungaroringen, hiszen ő is nagy rajongója a sportnak.

Régóta követi figyelemmel az eseményeket, és számára is különleges élmény ilyen közelről látni az autókat, a csapatokat munka közben. Remek helyről nézhette a futamot, ami végül a Red Bull és Max Verstappen győzelmével ért véget.

Vanda csinos, szexi és trendi volt, de ezt már megszokhattuk tőle. Ügyesen válogatta össze a ruhadarabjait, abszolúte passzolt hozzá, és valószínűleg sokan felismerték őt, miután az egyik legismertebb nő a hírességek világából.