Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Jön a Magyar Nagydíj utolsó napja, jelentősebb torlódásokra lehet számítani

Elérkezett az utolsó nap a 2023-as F1-es Magyar Nagydíjon, ami a forgalomra is komoly hatással van az utakon.

...svg content...Fotó: Érkeznek a szurkolók a Forma-1-es Magyar Nagydíjra Mogyoródon 2023. július 22-én. MTI/Kovács Tamás
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Utolsó napját tartják a 38. Forma-1-es Magyar Nagydíjnak a mogyoródi Hungaroringen. Ennek okán, erősebb járműmozgásra készüljenek az M3-as autópályán Mogyoród térségében mindkét irányból, valamint a 3-as főúton, Kerepes környékén is – írja az Útinform.

Fontos tudnivaló, hogy a fővárosból kifelé haladva az M3-as autópályán a 13-as és a 18-as km között a leállósávot csak a VIP vendégek használhatják. Az eseményre látogató nagyközönség a versenypályát a 19-es (Mogyoród/Hungaroring csomópont) és a 23-as km-nél (Mogyoród kelet/Veresegyház/Hungaroring csomópont) lévő kihajtón keresztül tudja megközelíteni. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Az M3-as autópálya fővárosból kivezető szakasza, valamint a gödöllői csomópont között napközben gyakori a torlódás. Ma Mogyoród és Kerepes térségében jelentősebb torlódásokra, esetenként rendőri irányításra kell számítani, valamint Mogyoródon jelentősen megnövekedett gyalogosforgalom is várható, ezért az arra közlekedőktől fokozott türelmet és figyelmet kérünk!

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.