Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

Teljes egészében Orván Viktor tusványosi beszéde: „Meteor sem állíthat meg”

Teljes egészében visszanézhető, meghallgatható Orbán Viktor tusványosi beszéde, amit a helyszínen is sokan követtek figyelemmel.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő előadást tart a 32. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban az erdélyi Tusnádfürdőn 2023. július 22-én. Mellette Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke (b) és Tőkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke (j). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Gazdaság

Takács Petra

Szerkesztő

Hagyománnyá vált, hogy Orbán Viktor is ott van Tusványoson a nyári időszakban. Ez ezúttal sem volt másképp, mialatt a beszédében számos fontos, kiemelt témát érintett, amikről mindenképpen érdemes szót ejteni.

A magyar miniszterelnök az elmúlt években gyakorlatilag mindennel megküzdött, amivel csak lehetett, és amikor az ellenzék azt gondolta, legyőzhetik, a lehető legnagyobb vereségbe futottak bele az összefogás részeként. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

A koronavírus is feladta a leckét Magyarországnak, viszont sok mindenben az élen járt az ország, kezdve a vakcinák beszerzésével és a nyitással. Amikor már azt gondoltuk, vége a rémálomnak, jött a következő.

A háborús helyzet még súlyosabb károkat és válságot generált, de Orbán Viktor bizakodó Azt mondta, a nehezén már túl vagyunk, és magabiztosan tekint előre, és 2024-ben visszatérünk a korábbi pályára.

„Meteor sem állíthat meg!” Orbán beszédjére a helyszínen és online formában is rengetegen voltak kíváncsiak. Alább teljes egészében meghallgatjuk, miket gondol a miniszterelnök a múltról, a jelenről és a jövőről.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Sarka Kata még az esti órákban is edzett, nagyon motivált (videó)

Sarka Kata női Terminatorként edz, nagyon motiváló, amit csinál, és ezzel rengeteg nőnek adhat erőt a közösségi médián keresztül.