Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Iszak Eszti a megszokottnál is ragyogóbb volt pénteken

Iszak Eszti egy nagyon szép természetes szépség, aki egyúttal értelmes, intelligens és erős nő, aki pontosan tudja, mit akar az élettől.

...svg content...Fotó: Instagram/Iszak Eszter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Továbbra sem tudunk panaszkodni a hírességek miatt, mert bőven ellátják az embereket tartalmakkal. Van miből válogatnunk, és ez egyre csak így lesz a jövőben, mert a közösségi média használata kulcsfontosságúvá vált számukra

Cristiano Ronaldo szerelme már a TikTokon is ott van, és szinte azonnal közel 1 milliós követőszámra tett szert. Ezt nem sokan tudnánk utána csinálni, de Georgina Rodríguez ebben is ügyes. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A magyar hírességek sem maradnak le, Szabó Zsófi például extrán vonzó volt a Reggeliben, addig a híres énekesnő, Tóth Andi mintha kissé fáradt lenne. Ez érthető, hiszen rengeteget dolgozik az új ruhamárkáján.

Arra viszont nem számíthattunk, hogy Mark Wahlberg teljesen kopaszon fog megjelenni. Márpedig ez a helyzet, addig Mariah Carey 54 évesen is olyan vonzó, mint legalább 20 évvel ezelőtt.

A nap egyik fénypontja Iszak Eszti volt, a TV2 műsorvezetője. A megszokottnál is ragyogóbban nézett ki, és ezért még több dicséretet érdemel, valahogyan most 110%-os volt az összhatás, csodálatosan nézett ki.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.