Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,91 Ft
Euró
385,22 Ft
Font
451,05 Ft
Bitcoin
69,824 $

Három férfi minden előzmény nélkül megverte, megkötözte és megfenyegette ismerősét

Szerencsére gyorsan elkapták a három elkövetőt, ám kiderült, hogy az áldozat súlyos sérüléseket szenvedett.

...svg content...Fotó: Unsplash/Fonsi Fernández
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A police.hu beszámolója szerint a kunszentmiklósi rendőrök őrizetbe vették azt a három – 29, 33 és 58 éves – férfit, akik a gyanú szerint súlyosan bántalmazták ismerősüket, összekötözték a végtagjait, majd megfenyegették, hogy vízbe dobják.

A Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást három kunpeszéri lakossal szemben. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

A gyanú szerint a trió tagjai 2023. július 19-én este együtt italoztak, majd autókáztak a sértettel. Kunpeszérnél, egy földes úton haladtak, amikor a sofőr minden előzmény nélkül megütötte az anyósülésen elhelyezkedő ismerősét. A bántalmazott ekkor megpróbált kiszállni a kocsiból, de támadója szólt a hátul ülő cimboráinak, hogy fogják le a férfit.

A gépkocsi vezetője egy hídnál állt meg, kirántotta a kocsiból a sértettet, majd társaival együtt lefogták és ütlegelték. Ezután összekötözték a kezeit és a lábait, majd megfenyegették, hogy a vízbe dobják.

Még kamerafelvételt is készítettek, amin a sérült arról nyilatkozik, hogy esés közben ütötte meg magát. A bántalmazók végül elmenekültek a helyszínről. A sértett, miután magához tért jó ideig próbálta megtalálni a sötétben a haza vezető utat, majd megérkezve a szomszédból hívott mentőt.

A férfit kórházba szállították, ahol kiderült, hogy súlyosan megsérült, arccsonttörést szenvedett. A bejelentés alapján a rendőrök több egységgel a trió tagjainak felkutatásába kezdtek, ami hamar eredményre vezetett. Együket az otthonában, a másik kettőt pedig az utcán sikerült elfogni, majd előállították őket a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányságra. A gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették és kezdeményezték a bántalmazók letartóztatását.

Földméretű bolygót fedeztek fel, amely akár százmilliárd évig is létezhet

De van egy apró bökkenő, ugyanis a csillaga nem volt túl kegyes hozzá.

Fontos újítás lendíthet nagyot a magyar egészségügy helyzetén

A kormány júliustól teljeskörűen bevezeti az új betegút-menedzselő rendszert, amely lehetővé teszi a páciensek számára, hogy maguk jelölhessék ki az orvosi vizsgálatok időpontját.