18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,952 $

Angyalföldi gyilkosság: elmeorvosi vizsgálatnak vetik alá a gyanúsítottat

Sajtóértesülések szerint pénteken délelőtt áll bíróság elé az angyalföldi gyilkosság gyanúsítottja.

...svg content...Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A hirado.hu értesülései szerint péntek délelőtt jelenik meg a bíróságon az angyalföldi gyilkosság 35 éves gyanúsítottja, aki a gyanú szerint múlt csütörtökön gyilkolta meg barátnőjét, M. Petrát egy XIII. kerületi lakásban.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a férfi kegyetlen módon végzett a nővel, brutálisan megverte, s több alkalommal is megszúrta, melynek következtében a nő azonnal életét vesztette. Miután a rendőrség felfedezte a holttestet, azonnal hajtóvadászat indult a gyanúsított ellen, akit 5 nap múltán el is fogtak. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Az ügyészség kezdeményezte a férfi letartóztatását, az indítványról pedig pénteken dönt a bíróság. A portál úgy tudja, hogy a férfi munkanélküli, s jelentős adósságokat halmozott fel, ismerősei pedig szerencsejáték-rajongónak tartják, rövidesen pedig elmeorvosi vizsgálatnak fogják alávetni.

A gyanúsítottat elfogása után kihallgatták, melynek során a férfi mindent beismert, így a kihallgatás végén őrizetbe vették. A kihallgatáson az is kiderült, hogy felment az északi összekötő vasúti hídra, hogy öngyilkosságot kövessen el, ám végül nem merte megtenni.

Somos Zoltán, a férfi ügyvédje az RTL-nek nyilatkozva is arról beszélt, hogy a férfi öngyilkos akart lenni, és egy búcsúlevelet is hagyott a lakásban, melyben kifejtette, „nem is tudja, miért követte ezt el, mert borzasztóan szereti ezt a lányt és nagyon megbánta a cselekmény elkövetését és véget fog vetni az életének”.

Eközben az M1 úgy értesült, hogy a gyilkosság után az áldozat telefonjáról olyan üzeneteket küldött, melyek azt sugallták, hogy a nő életben van, sőt, úgy tudni, hogy 10 órával később egy hamis balesetről is bejelentést tett a segélyhívón.

Ezeken a helyeken törik fel vagy lopják el a legtöbb autót

Meglepő, de nem Budapest az autólopások és feltörések elsődleges helyszíne a rendőrség adatai szerint.