Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Nem hiszed el, milyen szexi Sári Évi az új fürdőruhájában (fotók)

Sári Évi tökéletes bizonyítékként szolgál arra, hogy egy nő mindig megnyerő tud lenni, és akár a 40-es éveiben is lehet csúcsformában.

...svg content...Fotó: Instagram/Sári Évi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sári Évi tehetségét különösebben nem kell magyaráznunk, színésznőként és énekesnőként is remek. Egy olyan előadóművész, aki imádja a munkáját, szeret fejlődni, és ez nemcsak a tehetségére igaz.

Évi megdöbbentően látványos vonalakkal rendelkezik, és minden eddiginél több dicséretet kap. Nem is véletlenül, mert ugyan mindig az egyik legvonzóbb híresség volt, most van talán a csúcson, és erős energiákat mozgat meg. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

Valamivel mindig meg tudja lepni az embert, hiába láttunk már róla sok fotót. Amikor fürdőruhát visel, dimenziókapuk nyílnak meg, annyira látványos és izgalmas, így volt ez legutóbb is a nyaralása alkalmával.

Azon kevesek egyike, akinek ugyanolyan jól állnak a bikinik és az egyrészes szettek. Egy igazi nő, aki ügyesen használja az energiáit, és sokkal inkább a pozitív dolgokra koncentrál, hiszen ez az egyetlen út.

Az sem titok, hogy Évi imád nyaralni, napozni, és ilyenkor természetesen még inkább odafigyel a bőre védelmére. Minőségi a bőre, és ez nem most lett ilyen, mindig is odafigyelt a részletekre, emiatt is olyan fiatalos.