18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,26 Ft
Euró
384,45 Ft
Font
451,28 Ft
Bitcoin
68,917 $

37 évvel ezelőtti gyilkosság gyanúsítottját fogták el a rendőrök

A texasi gyilkosság 1986-ban történt, az egyenruhások pedig most elfogták az ügy 85 éves gyanúsítottját.

...svg content...Fotó: Unsplash/Jr Korpa
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A CBS News jelentése szerint a rendőrség kedden letartóztatott egy 85 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy 1986-ban halálra késelt egy nőt Texasban. Barbara Villarrealt 1986. november 7-én holtan találták, később pedig megállapításra került, hogy több alkalommal is megszúrták, a holttest mellett pedig egy nagyméretű konyhakést is találtak.

A rendőrség akkoriban kihallgatta a nő férjét, ám úgy találták, hogy nem ő volt a tettes. A gyilkosság helyszínén azonban találtak DNS-bizonyítékokat, melyeket később felvittek a CODIS-ba, az Egyesült Államok nemzeti DNS-adatbázisába.

A nyomozók még éveken át nyomoztak az ügyben az FBI közreműködésével, s mind Mexikóban, mind az Egyesült Államokban nyomon követték a nyomokat. Most pedig úgy tűnik, megoldották az ügyet, ugyanis a 85 éves Liborio Canales-t azonosították gyanúsítottként.

Canales az év nagy részében Mexikóban tartózkodott, de hétfőn átlépte a határt, hogy családjával ünnepelhesse születésnapját: Lovingfton és Garland rendőrei kedden tartóztatták le, és a Lea megyei fogdába vitték be a gyilkosság vádjával kiadott szövetségi elfogatóparancs alapján.

Az óvadékot 1 millió dollárban állapították meg, ám várhatóan a következő napokban kiadják Texasnak. Ennél több részletet azonban nem kívántak nyilvánosságra hozni az ügyben.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.