Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Óriási keblekkel villant Megan Fox

Megan Fox újabb fotókat osztott meg magáról az erdőből, és azt kell mondjuk, bárhol jelenjen meg, ott kizárólag rá fog szegeződni a figyelem.

...svg content...Fotó: Instagram/Megan Fox
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Megan Fox-ot mindig is legjobb nők között tartották számon, és ez most sincs másképp. Ugyanakkor megosztóbb a karaktere, főként a róla készült fotók miatt, mert fogalmazzunk úgy, kihívóak.

Fox azonban nem szeretne változtatni ezen, és nem is lépi át a határt, ugyanakkor az is tény, mindenkinek mást jelent a határ. Valakinek már az is sok, ha egy topban van Fox, míg másoknak az sem az, ha csak egy kisebb anyag takarja a kebleit. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Nemrég egy igen vadító fotósorozatról számoltunk be a világsztár kapcsán, aki láthatóan nagyon nagy formában van. A hatalmas keblei pedig minden eddiginél nagyobb feltűnést keltettek, bár ez nem meglepő.

Fox mindig is szerette a feltűnést, a merészebb fotózásokat, másképpen nem vállalná el azokat. Rajta sem fog igazán az idő, és nincs igazán oka aggódnia, hogy csúnyán öregedne meg, mert erre nincs esély.

Ezzel együtt még mindig fiatal, és a hosszú évek alatt nem egyszer újult meg. Az alább látható fotók pedig arról árulkodnak, hogy továbbra sem lehet túlságosan nagy gondja az önbizalommal, van bőven.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.