Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,90 Ft
Euró
387,48 Ft
Font
451,70 Ft
Bitcoin
65,716 $

Kiderült, kire volt féltékeny a szökésben lévő angyalföldi gyilkos

Továbbra sem találják az angyalföldi gyilkost, aki jelenleg is szökésben van, viszont az is a forgatókönyvek között szerepelhet, hogy már nincs életben.

...svg content...Fotó: Bűnügyi technikus helyszínel 2023. július 14-re virradóan egy XIII. kerületi társasház előtt, miután az egyik lakásban holtan találtak egy 27 éves nőt. A gyilkosság feltételezett elkövetője után hajtóvadászatot indítottak a rendőrök. MTI/Mihádák Zoltán
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Ritka, amikor egy gyilkos a gyilkosság elkövetését követően nem kerül elő órákon vagy napokon belül. A rendőrség nagy erőkkel keresi az angyalföldi gyilkost, és a hírek szerint már az alvilág is aktivizálta magát a történtek miatt.

A Blikk azt írja, hogy K. Petra volt párja, az olasz Andrea Michielin miatt gyilkolhatott a férfi, féltékenységből. A Velence környéki Spresianóban lakó Andrea Michielin a Blikk információi szerint négy évig volt a magyar lány kedvese, ám tavaly elváltak az útjaik, s Petra akkor költözött haza Olaszországból – írja a Blikk a cikkében. Soron kívül Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

A két fiatal között azonban nem szakadt meg a kapcsolat, továbbra is beszéltek. Türk Róbert Dániel talán ezt nem viselte el, majd fogta magát, és kegyetlenül meggyilkolta a fiatal nőt, akivel nem sokkal azelőtt ismerkedett meg.

Petra volt párja a Blikknek azt mondta, békében és barátságban váltak el, de ebből adódtak a bajok. Szerinte Petra új párja nehezen viselte, hogy ő még mindig része a nő életének. Róbert ajándékokkal halmozta el Petrát, de már abból probléma adódott, hogy az egyik olasz illatról is a volt párja jutott eszébe.

A Blikk információi szerint a BRFK gyilkossági nyomozói külföldön is kereshetik. Egyelőre nem akadtak a nyomára, de ha még életben van, szinte csak idő kérdése, mikor kattan a kezein a bilincs, vagy esetlegesen feladja magát.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Nagyon közel került a Barcelona a második hely megszerzéséhez a Real mögött

A Girona már csak a csodában bízhat, miután két meccse van hátra a spanyol bajnokságban, és jelenleg 4 pont a hátrányuk.

Ezért fontos, hogy ne írjanak keveset kézzel a gyerekek

Manapság már egyre kevesebbet írunk kézzel, viszont annál többet pötyögünk az okoseszközeinken. Egy új kutatás szerint azonban előbbi a kreativitás és a gondolkodás fejlesztésében is segíthet.