18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,17 Ft
Euró
386,54 Ft
Font
451,35 Ft
Bitcoin
67,195 $

Schobert Laráék néha meztelenül járkálnak az otthonukban

Schobert Lara egyre több titkot árul el a családjáról, most épp azt tudhattuk meg, hogy néha meztelenül járkálnak az otthonukban.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Az Activity legújabb adásában több izgalmas történetet is megosztottak egymással a hírességek. Így például Schobert Lara elárulta, hogyan sétált ki meztelenül szülei vendégei elé, sőt Kamarás Norbi és Kármán Odett kapcsolatát is górcső alá vették a játékosok – írja az RTL Magyarország.

Az este műsorvezetője, Kamarás Norbi elgondolkodott, vajon összeillenek szerelmével, Odettel? A kérdésére hamar megkapta a választ az Activity összes játékosától: „Ne vedd sértésnek, de jobbat nem találsz” – vágta neki Tóth Zolkó. Soron kívül Szentkirályi Alexandra ismét Karácsonynak üzent: hová tűnt a 200 milliárd?

Ezek után Schobert Larára is sort kerített az ügyeletes játékmester, aki felhozott egy vicces gyerekkori történetet a lányról. Kiderült, hogy a Schobert család tagjai nem szoktak szégyenlősködni egymás előtt, így előfordul, hogy ruha nélkül jönnek-mennek a házukban. Emiatt azonban Lara egyszer kellemetlen helyzetbe került…

A pucér pillanatok után a kórházas sztorik se maradhattak ki. Tóth Zolkó elmesélte, hogy egyik este furcsa fájdalomra ébredt, de hamar rájött, hogy mi lehet a baj. El is szaladt a kórházba, azonban csak több óra várakozás után jött rá, hogy valamit nagyon benézett.

Vitézy fogja a fejét Karácsony még mindig csak épülő zebrája miatt az Astoriánál

Vitézy Dávid Szentkirályi Alexandrához hasonlóan csak fogja a fejét az Astoriánál történtek miatt, ami sok kérdést vet fel.