18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,49 Ft
Euró
387,35 Ft
Font
455,05 Ft
Bitcoin
69,727 $

Állítólag már az alvilág is keresi a kegyetlen angyalföldi gyilkost

A 37 éves Türk Róbert Dániel brutálisan meggyilkolta barátnőjét, sajtóértesülések szerint pedig a fejvadászok mellett már az alvilág is keresi a kegyetlen gyilkost.

...svg content...Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

A Magyar Nemzet értesülései szerint noha még mindig nincs nyoma a 37 éves Türk Róbert Dánielnek, aki brutális kegyetlenséggel gyilkolta meg a 27 éves M. Petrát, a fejvadászok mellett már az alvilág is keresi a férfit.

A rendőrség által kiadott körözés Türk Róbert Dániel ellen

A lap azt írja, már csak idő kérdése, hogy élve vagy holtan találják meg az angyalföldi gyilkost, aki után a rendőrség indított hajtóvadászatot, miután múlt csütörtökön a Véső utca egyik társasházában egy heves vita után meggyilkolta a 27 éves M. Petrát. Soron kívül Nyilatkozott a kormány az orosz hackertámadás után

Úgy tudni, a kegyetlen gyilkos brutálisan összeverte, majd szúrásokat ejtett a nő testén, aki azonnal életét vesztette. Türk elmenekült a helyszínről, noha telefonja még napokon át be volt kapcsolva, ám ezután nagy valószínűséggel vagy kikapcsolta, és nem kizárt, hogy a SIM-kártyát is összetörte, hogy ne akadhassanak nyomára.

Sajtóértesülések szerint a férfi állítólag 6 hónapja tért vissza Olaszországból, M. Petrával pedig egy társkeresőn ismerkedett meg. A Véső utcai lakást a nő bérelte, a házban lakók pedig felfigyeltek az éjszakai heves veszekedésre, amit sikoltozás, majd síri csend követett.

A gyilkosság óta az ügyben megjelent hírek szerint Türk maga értesítette a rendőrséget és osztotta meg, mit tett a lakásban, ám a kiérkező rendőrök csak tűzoltók segítségével tudtak behatolni a lakásba. Az áldozat holttestét a nappaliban találták meg, vérbe fagyva.

Az emberölés kapcsán azonnal nyomozás indult, pár órán belül pedig azonosították a férfit is, kiadták ellene az elfogatóparancsot, a körözés pedig riasztással együtt került ki: a schengeni határon is figyelnek a határrendészek, van fotójuk az elkövetőről és azonnal értesítik a rendőrséget, ha megkísérelné elhagyni az országot. Állítólag az alvilág is keresi a férfit, noha önös érdekből: a folyamatos rendőri jelenlét ugyanis nem tesz jót az éjszakai életnek a környéken.

Márki-Zay Péter: „A DK dörgölőzik Magyar Péterhez?”

Márki-Zay Péter igen éles kritikát fogalmazott meg, miközben egyre inkább azt látni, hogy a DK együtt akarna működni Magyar Péterrel, addig a Tisza Párt vezetője hallani sem akar erről.