Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,326 $

Rácz Jenő felesége néha ki tudna futni a világból

Rácz-Gyuricza Dóri elárulta, néha édesanyaként túl sok inger éri egyszerre, de már erre is van egy okos módszere.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz Jenőék az egyik legboldogabb párt alkotják a hírességek világában. Nem lehet boldogabb édesapját látni a Michelin-csillagos chefnél, aki régóta vágyott arra, hogy édesapa legyen, és megtapasztalja, mindez milyen tapasztalatokkal jár.

Dóri személyében a lehető legjobb társat találta meg, aki aktív az Instagram oldalán. Sok tartalmat oszt meg, és közben hasznos tanácsokat ad bizonyos helyzetekre, amik másoknál is remekül működhetnek. Soron kívül Több mint ötvenszer szúrtak meg egy 15 éves fiatalt Franciaországban, majd élve felgyújtották

Az elmúlt hétvégén ismét kérdezz-felek órát tartott, és megtudhattuk, nála is vannak olyan percek, amikor ki tudna futni a világból. Ez teljesen természetes, hiszen édesanyaként minden nehezebb.

„Vannak nehezebb napjai Kaminak, amikor ki tudnál futni a világból a nap végére?” – érkezett a kérdés Dórihoz az Instagram oldalán. Természetesen erre a kérdésre is őszintén válaszolt az ismert édesanya, csakúgy mint korábban.

„Persze! Van, akinek nincs? De olyankor megmondom a férjemnek, hogy most kimegyek banánért. Az a lopott 10 perc egyedül is teljesen vissza tud zökkenteni. Néha túl sok egyszerre a sok inger.”

Azahriah bejelentette ideiglenes visszavonulását

A fiatal előadóművész pihenésre és fejlődésre hivatkozva tart szünetet karrierjében.

Több mint ötvenszer szúrtak meg egy 15 éves fiatalt Franciaországban, majd élve felgyújtották

Kegyetlenül meggyilkoltak egy 15 éves fiút a dél-franciaországi Marseille-ben, ami újabb bizonyítéka a városban dúló kábítószerrel összefüggő erőszaknak.

Tajvanon új irányt vett a szórakoztatás, kínai inváziót feldolgozó művek kerültek előtérbe

A tajvani szórakoztatóipar korábban tabuként kezelt témája, a potenciális kínai invázió most a könyvektől a társasjátékokig számos platformon megjelent.