Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Elvágtak egy gázcsonkot Balatonfüreden, ingatlanokat ürítenek ki miatta

Több ingatlant is ki kell üríteniük a hatóságoknak, miután munkavégzés közben elvágtak egy gázcsonkot Balatonfüreden.

...svg content...Fotó: Kerékpárút Balatonfürednél 2023. május 10-én. A balatonrendesi összekötő szakasz elkészültével immár teljes szakaszon használható a Balatoni Bringakör. Az elmúlt években bruttó 6,1 milliárd forint értékben újult meg a 205 kilométeres kerékpárút több mint fele, elősegítve ezzel a térség szempontjából jelentős kerékpáros turizmust. MTI/Vasvári Tamás
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

A Katasztrófavédelem beszámolója szerint Munkavégzés közben elvágtak egy gázcsonkot Balatonfüreden, egy Táncsics Mihály utcai építési területen. A káresethez a veszprémi hivatásos és a balatonfüredi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen.

A munkálatok idejére a közeli ingatlanokat kiürítik. Az érintett útszakaszt lezárták – tudhattuk meg a közleményből. Egyelőre nem tudni, hogy meddig tartanak a helyreállítási munkálatok, és hány emberről van szó, akiknek el kellett hagyniuk az ingatlanjukat.

Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.