Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,01 Ft
Euró
388,23 Ft
Font
450,62 Ft
Bitcoin
62,041 $

Zámbó Krisztián öt bulit nyomott le a hétvégén

Mindeközben körülbelül 2000 kilométert autóztak, de megérte, mert remekül érezte magát a közönség.

Fotó: Instagram/Zámbó Krisztián
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Zámbó Krisztián továbbra is népszerű, imádja a haknikat, miközben járja az országot. Számos helyszínen lépett már fel az évek alatt, és természetesen a nyári időszak számára is nagyon meghatározó.

Pénzügyi szempontból is, mert a zenészek többsége ilyenkor keresi a legtöbb pénzt, ami gyakorlatilag bőven kitarthat a következő idényig. Ez nem jelenti azt, hogy szeptembertől leállnának, de az akkor már más. Soron kívül David Pressman két szóval kommentálta Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij beszélgetését

Nyáron mindig sokkal több a fellépés, nem beszélve a koncertekről, a fesztiválokról. Még mindig tart a szezon, szerencsére továbbra sem léptünk át az utolsó nyári hónapba, ugyanakkor így is őrületes tempóban telik az idő.

Krisztián is szereti a nyarat, nemrég egy hatalmas medencét vásároltak, aminek nagy hasznát vehetik a forróságban. Az énekes az elmúlt hétvégén sem volt tétlen, gyakorlatilag meg sem állt pihenni.

Az Instagram oldalán beszélt arról, hogy szuper hétvégén vannak túl, mert öt bulit nyomtak le a két nap alatt. Mindeközben közel 2000 kilométert autóztak, hogy mindenhol ott tudjanak lenni a közönség előtt.

Röpködtek a bírságok a vissza nem vitt ajánlóívek miatt

A Nemzeti Választási Bizottság több mint négy millió forint bírságot szabott ki a határidőre vissza nem vitt ajánlóívek miatt.