Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Béres Anett piros színű bikinije az új kedvenc

Béres Anettnek a piros szín is jól áll, és ez akkor is így van, ha épp bikinit visel, mint legutóbb, amikor vasárnap élvezte a napsütést.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország /SajtóKlub
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre több sztár igyekezik kihasználni a Nap erejét, és jól teszik, mert a következő héten visszatér az eső, jönnek a zivatarok. Minden napnak fontos jelentősége van a nyári időszakban, és nemcsak az esős idő miatt.

Egyszerűen nagyon gyorsan elröppen a nyár, és a szeptember már messze nem olyan, mint az előtte lévő hónapok. Farkas Zsófi is igyekszik minden jó pillanatát megélni ennek, méghozzá szexi formában. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Mindeközben Győzike kiakadt pár celebre, és azt mondja, sokan borzalmasan álszentek. Szóval zajlanak a történések, ám többségében a bikinis fotók repkednek ide-oda, Koroknyai Virág például az egyik legvonzóbb híresség.

Béres Anettről sem feledkezhetünk meg, aki tavaly ilyenkor annak tudott örülni, ha épp nem volt pokoli fájdalma a sérülése miatt. Mai napig csoda, hogy túlélte a balesetet, kevésen múlt, hogy ma már ne legyen velünk.

A ValóVilág egyik legismertebb szereplője szép lassan visszanyerheti a régi erejét, de már amiatt is hálás, hogy a barátnőivel napozhat. A piros szín és a bikini pedig továbbra is nagyon jól áll neki, ehhez kétség nem férhet.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.