Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,11 Ft
Euró
385,51 Ft
Font
448,57 Ft
Bitcoin
61,816 $

Így élvezi az életet Béres Anett a nyári melegben (videó)

Béres Anett maximálisan megérdemli, hogy jól érezze magát, különösen az elmúlt év után, ami az életébe kerülhetett volna.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország /SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Béres Anett megtapasztalta, milyen az, amikor valaki közel jár az útja végéhez, ráadásul fiatalon. Anett a legnagyobb rémálmát élte át, és kisebb csoda, hogy életben maradt, ebben semmi túlzás nincs.

Mindenki ismerheti a történetet, bár még mindig vannak, akik mást gondolnak. Anett ezekkel az emberekkel nem is akar igazán foglalkozni, nincs értelme, mert csak elmegy vele az ideje és az energiája. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Helyette inkább élvezi az életét, de még mindig óvatosnak kell lennie. Nem 100%-os az állapota, és emiatt a bulikban is óvatosabb, egyelőre nem tudni, hogy mikor épülhet fel teljesen a súlyos sérüléséből.

90%-ban ez már megtörtént, de általában az utolsó százalékokat elérni a legnehezebb, mert akkor már nincsenek nagy ugrások. Mindenesetre Anett türelmes marad, tudja, hogy nem lehet siettetni a dolgokat.

Annak viszont nagyon örül, hogy már nincsenek a hátában a csavarok, melyek komoly fájdalmakat okoztak. Emiatt a mosolya is őszinte, önfeledten élvezheti a nyarat, mint azt erre a linkre kattintva is láthatjátok.

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.