Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,20 Ft
Euró
386,39 Ft
Font
451,35 Ft
Bitcoin
66,831 $

Nagy titkot árult el Schobert Lara Norbiról

Schobert Lara az Activity forgatásának ideje alatt árult el egy nagy titkot az édesapjáról, Schobert Norbiról.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Schobert Lara már felnőttként élheti az életét, és nagy vágya, hogy anyagi szinten teljesen független legyen a családjától. Már saját edzéseket is tart, és ha így folytatja, abszolúte Rubint Réka nyomdokaiba léphet.

Mivel még mindig nagyon fiatal, a következő 20 évben könnyedén tarthat edzéseket. Láthatjuk, hogy Réka a 40-es éveiben is extrém fitt, így megvan arra az esély, hogy egy nap Lara legyen az „új Rubint Réka”. Soron kívül A napsütés mellett heves zivatarokra és viharos szélre is van kilátás kedden

Lara legutóbb az Activity új évadában szerepelt, és azt mondta, már évek óta nem volt példa arra, hogy kölcsön kérjen a szüleitől. Erre pedig büszke, és közben megérkezett az első férfi az életébe, akit nagyon szeret.

Sok humoros jelenetet láthattak a nézők az epizódban, aminek mondhatni Lara volt a főszereplője. Gumicukrot is evett Lara, amit kiskorában nagyon szeretett, és most sem vonja meg magától.

Ekkor mondta el, hogy amikor otthon vannak és nem figyelnek, Norbi lecsap a gumicukorra. Egy kis édesség sosem árt, és ebben az esetben is a mérték a legfontosabb, akárcsak a többi finomságból.