Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,58 Ft
Euró
401,18 Ft
Font
479,46 Ft
Bitcoin
63,728 $

Tóth Gabi népviseletben is nagyon csinos

Tóth Gabinak remekül állnak ezek a népviseletre hajazó extra ruhák és kiegészítők, amikkel abszolúte azonosulni tud.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabit nemrég ismét nagyon komoly megtiszteltetés érte, miután kiderült, hogy világhírű zenészek kérték fel egy közös munkára. Ez olyasvalami, amire a magyar énekesnő nem számított, de természetesen igent mondott.

Hatalmas lehetőség ez számára, többek között abban is, hogy nemzetközi szinten is megismerjék a nevét. Gabi hálás, és természetesen izgatottan várja a lehetőséget, hiszen ez valóban nagy dolog. Soron kívül Kövér László szerint Gyurcsány Ferenc magának épített fel „gyűlöletből ácsolt pódiumot”

Gabit nemrég az édesapja oldalán láthattuk Erdélyben, ahol egy héten át turnézott. Remekül sikerültek ezek a napok, és természetesen Magyarországon is lesznek fellépései, nem fog unatkozni.

Köszönetet mondott a sok gratulációért, melyek csak megerősíthetik őt abban, hogy jó úton halad előre. Hálás azért, hogy őt választották, és rengetegen kíváncsiak a végeredményre, ami biztosan különleges lesz.

„Köszönöm a rengeteg gratulációt, amit kaptam tőletek! Nagyon várom a közös munkát az Il Voloval. Hálás vagyok, hogy engem választottak.” – írta a posztjában Gabi, aki láthatóan igen jó formának örvend.