Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,964 $

Levágott emberi ujjat tartalmazó csomagot postáztak a francia elnöknek

A csomag közvetlenül Emmanuel Macron francia elnök rezidenciájára, az Elysée-palotába érkezett.

...svg content...Fotó: EPA/TOMS KALNINS
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A 24.hu sajtóértesülések nyomán számolt be arról, hogy egy levágott emberi ujjbegyet tartalmazó csomagot postáztak a francia elnöknek, a csomag pedig közvetlenül Emmanuel Macron rezidenciájára, az Elysée-palotába érkezett meg.

A párizsi ügyészség azóta közölte, a rendőrség választott tisztviselő ellen elkövetett bűncselekmény vagy bűncselekménnyel való fenyegetés ügyében indított nyomozást. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Macron napi szinten 1000-1500 e-mailt és levelet kap, ezek ellenőrzését pedig 70 fős levelezési osztály végzi, a rezidencián kívül található egyik irodában.

A Valeurs Actuelles úgy tudja, az emberi ujjbegyet tartalmazó csomag július 9. és július 10. között érkezett az elnöki palotába.

A gyanús csomagot, benne az emberi ujjat a levelezési osztály találta meg, akik értesítették a rendőrséget, az egyenruhások pedig lefoglalták az emberi maradványt. Az AFP értesülései szerint a csomag küldőjét már sikerült azonosítani, az ujj pedig a feladóé volt, aki úgy tudni, pszichiátriai kezelés alatt állt.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.

Már tudni, milyen edzőt keres a Ferencváros Sztankovics helyére

Sztankovics hirtelen távozása miatt a Ferencváros nehezebb helyzetbe került, de van kikből meríteniük, és lehetséges, egy sokkal nagyobb név ül majd a kispadon.