Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
359,80 Ft
Euró
387,97 Ft
Font
450,44 Ft
Bitcoin
62,923 $

Továbbra is nagy a szerelem Kulcsár Edina és G.w.M. között

Kulcsár Edina és G.w.M. boldog házasságban élnek, és igyekeznek kettesben is lenni, ami nyilván nem egyszerű.

Fotó: Instagram/G.w.M.
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem egyszerű, mert a korábbi kapcsolatukból két gyermekük született, illetve megszületett a közös babájuk. G.w.M. pedig fellépésekre is jár, készíti az új dalait, de egy ideje már együtt élnek, hamar összeköltöztek.

Összességében minden hamar következett be az életükben, 1 éven belül. Vannak, akik emiatt sokat bántották őket, és továbbra is rengeteget cikkeznek róluk, de ehhez már hozzászokhattak, főleg Edina. Soron kívül David Pressman két szóval kommentálta Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij beszélgetését

G.w.M. korábban messze nem szerepelt ennyit a médiában, ám a szépségkirálynő mellett az egész ország megismerhette. Volt mit tanulnia a rappernek erről a világról, őt is érték és érik továbbra is támadások.

Edinát abszurd módon az alakjával is bántják, noha csak nemrég szült. Szerencsére ezek a bántások leperegnek róla, nem kell amiatt aggódni, hogy telesírná a párnáját, mert távolról sincs erről szó.

G.w.M. és Edina nagyon jól megvannak, időről időre közös fotókat is posztolnak. Így tettek legutóbb is, ami megint nagy sikert aratott, és láthatóan boldogok, minden a legnagyobb rendben van velük.

Röpködtek a bírságok a vissza nem vitt ajánlóívek miatt

A Nemzeti Választási Bizottság több mint négy millió forint bírságot szabott ki a határidőre vissza nem vitt ajánlóívek miatt.