Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,014 $

Rácz Jenő felesége egyvalamit biztosan nem tűr el, mióta anyuka lett

Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóri ismét hosszabb gondolatsorokkal jelentkezett, és elárulta, mi az, amit biztosan nem tűr el azóta, hogy anyuka lett

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Rácz-Gyuricza folyamatosan változik, és ez már az anyasága előtt így volt. Rengeteget változott az évek alatt, és nagyon boldog házasságban él Rácz Jenővel, aki ugyancsak imádja a kislányát, bármit megtenne érte.

Dóri az Instagram oldalán egyre több mélyebb gondolatot oszt meg, amiket sokan értékelnek. Így volt ez legutóbb is, és többek között azt is megtudhattuk, mi az, amit nem tűr el odahaza azóta, hogy édesanya lett. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

„Mióta anyuka lettem, nem tűröm el itthon, hogy bárki csúnyán beszéljen magáról Kamilla előtt. Engem is beleértve. Nem akarom, hogy ez legyen neki az alap, és úgy nézzen tükörbe, hogy “úristenhogynézekki” vagy “fújlekénefogynom” és a többi kedvesség amikkel a tükörbe nézve bombázzuk magunkat.”

„Én is úgy nőttem fel, hogy a család női tagjai FOLYAMATOSAN a súlyukkal, a fogyókúrájukkal voltak elfoglalva. Én meg emlékszem, kb 7 évesen mondtam is anyának, hogy ne hagyjanak már ki! Én is fogyózni akarok! (Persze fogalmam sem volt, ez mit jelent, de annyira mindennapi nagylányos dolog volt, hogy én is akartam)”

„Na én ezt a mondatot én biztosan nem akarom majd hallani a 7éves kislányom szájából. És tudjátok mit? Használ! Használ nekem is, használ anyukámnak is, a tesómnak is, hogy CSAK szépet mondhatunk magunkról.”

„És nem csak én vagyok elfogadóbb és kedvesebb magammal, de mások is dicsérnek, hogy WOW, sosem voltam még ennyire csinos, pedig szülés előtt sosem voltam annyi kiló, mint amit most büszkén viselek.”

„Kisugárzás. Kisugárzik amit és ahogy érzel magaddal kapcsolatban. A társadalom irreális elvárásai és a média nyomása mellett a testképzavart bizony otthonról is hozzuk. Ha anya vagy, példakép vagy. Bármit hajlandó lennél megtenni a gyermekedért? Szeresd magad.”

Visszautasítja a gyalázkodást, a fenyegetést a közmédia Magyar Péter beszéde után

Az MTVA hivatalos közleményben tagadta Magyar Péter állításait.