Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Az életét kockáztatta egy férfi, hogy megmentsen egy áradásban rekedt kutyát (videó)

A férfi nem habozott, amikor meglátta, hogy egy négylábú esett a víz csapdájába az indiai áradások közepette.

...svg content...Fotó: EPA/HARISH TYAGI
Cool

Borbély Fanni

Szerkesztő

Futótűzként terjed a közösségi médiában az a felvétel, melyen látszik, ahogy egy férfi halált megvető bátorsággal indul egy kutya megmentésére Indiában, a heves esőzések okozta áradások közepette. A videó Chandigarhban készült, ahol egy kutya egy híd alatt a vízben rekedt.

A videót a chandigarhi rendőrség osztotta meg a Twitteren, s azóta közel 100 ezer felhasználó tekintette meg a férfi önzetlen gesztusát, s azt, hogy az igen zord körülmények ellenére is megtalálta a módját annak, hogy kimentse a négylábút a lehetetlennek tűnő helyzetből: Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

A rendőrség a tweetben azt írta:

„Dicséret jár a tűzoltóság csapatának, melyet a chandigarhi rendőrség csapata segített, a Khuda Lahore híd alatt rekedt kiskutya megmenekült az erős vízáramlásból.”

A videón egy férif látható, ahogy egy kutyával a karjaiban megpróbál felmászni egy nem túl biztonságosnak tűnő létrán. A közösségi média népe azóta is osztja a tweetben elhelyezett hashtageket, melyek a következők: „#EveryoneIsImportantForUs”, „#LetsBringTheChange” és „#WeCareForYou”.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.