Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,305 $

Ekkora most a pocakja Vasvári Viviennek

Nem sokkal a szülés előtt is aktív Vasvári Vivien, aki élvezi ezt az időszakot, nagyon vágyott már rá.

...svg content...Fotó: Instagram/Bodnár Vivien
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Vasvári Vivien mindig is csinos és szép nő volt, ez most sincs másképp, mialatt a harmadik gyermekét hordja a szíve alatt. A férjével közösen úgy döntöttek, közös babát vállalnak, és nagyon boldogok.

Nincs is szebb annál, mint amikor egy nő szerelmes és várandós. Olyankor valóban a fellegekben érezheti magát. Vivien szemei ragyognak, talán soha nem volt olyan boldog, mint most, miközben a gyermekei nagyon sokat nőttek. Soron kívül Hajóbaleset történt Verőcénél, többen meghaltak és eltűntek

Ők is várják a féltestvérüket, izgatottak, és természetesen segíteni fognak, amiben csak lehetséges. Vivien nem dőlt hátra a terhessége hónapjaiban, szeret aktív életet élni, de természetesen határokkal.

Ugyanúgy sportol, csak máshogy, hiszen vigyáz a babára és saját magára is. A külföldi utakat is félretették, egyelőre kizárólag belföldön utaznak, ami ugyancsak érthető, később minden másra lesz lehetőség.

Vivien pocakja már hatalmas, ami jó jel, hiszen folyamatosan fejlődik a baba odabent. Már nem kell sokat várni arra, hogy odakint beszéljenek hozzá, és minden bizonnyal az aranyos fotók sem maradnak el.

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.