Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,55 Ft
Euró
401,09 Ft
Font
479,77 Ft
Bitcoin
63,722 $

Sárközi Ákoséknak van az egyik legmenőbb sakktáblájuk

Sárközi Ákos és kedvese egy egészen különleges sakktáblát szereztek be, ami dísznek is tökéletes lenne.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sárközi Ákos az egyik kedvenc karakterünk a hírességek világában, és nemcsak A Konyhafőnök miatt, ami nélküle biztosan kevesebb lenne. Egyszerre komoly, humoros, profi és rendkívül alázatos.

Az sem véletlen, hogy már 153 ezren követik az Instagramon, és Ákos valóban mintaéletet él. Igazi mintaapa, szereti a családját, sok időt tölt velük, és óriási állatbarát, ami rögtön komoly plusz pont a neve mellett. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Ákos szereti az életét, sikeres is benne, de természetesen a pihenésről sem feledkezik meg. Minden évben elutaznak valahová a feleségével, aki ugyancsak sok dicséretet kap, remek párost alkotnak.

Az RTL sztárja ezúttal sem tett kivételt a kedvesével, és egy csodálatos helyen pihentek. Természetesen az ajándékok sem maradhattak el, és egy olyan különleges darabot is beszereztek, ami igazán egyedi.

„Évivel imádunk sakkozni! Régóta szerettünk volna egy különleges sakktáblát, amit most a nyaralás alatt sikerült megtaláltunk.” – írta a posztjában Ákos, aki régóta szeretett volna egy ilyen darabot a feleségével.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Óriási balesetet vettek videóra az M0-son, becsapódott egy X5-ös BMW

Az idős sofőr hibázott, majd rögtön kiszállt, és megkérdezte, rendben van-e az előtte lévő, akinek totálkárosra törte az autóját.