18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,383 $

Mardoll ordibálni kezdett az Activity forgatásán, tőle volt hangos a stúdió (videó)

Mardolll, az X-Faktor és a Survivor sztárja is kivette a részét a szórakoztatásból az Activity-ben.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A vetélkedőshow 12. részében Mardoll Rekop Gyurival, Dobos Evelin Járai Mátéval, Bádoki Betti pedig Lakatos Márkkal küzdött meg az ötmillió forintért, amit elvihettek volna a játékok során. A celebek ezúttal sem pironkodtak, bátran vállalták titkaikat a kamerák előtt – írja az RTL Magyarország az összefoglalójában.

Azt már sokan tudják Mardollról, hogy kedveli a topless jógát. Ez a téma viszont beindította Bádoki Betti fantáziáját, és elárulta, ő mit szokott Zdroba Patrikkal csinálni esti „sportolásként”. Így derült ki az is, hogy Patrik átlagos igénye a szexuális együttléteket tekintve a napi 4 alkalom – ezt már Rekop Gyuri nem tudta szó nélkül hagyni, és férfitársai nevében is kikérte magának. Soron kívül Hajóbaleset történt Verőcénél, többen meghaltak és eltűntek

A humorista ezután megvádolta Járai Mátét, ugyanis úgy hiszi, megfejtette, miért nem vezet már műsort a színész, aki cáfolta Gyuri állítását, de Lakatos Márk közbeszólt, és elárulta, mit tett vele korábban a műsorvezetőtársa.

„Én már kaptam be Lakatos Márk kolbászát” – hangzott el Rekop szájából, ezzel nagy ovációt keltve az Activity stúdiójában. A gasztronómiai emlékek felelevenítésére Járai Máté és Mardoll is rácsatlakozott, bár a történtet egészen furán indult. A színész véletlen rányitott az énekesnőre öltözés közben, Máté nem győzött bocsánatot kérni, amire Catherine váratlanul reagált.

Az énekesnő ezután a Tipi-tapi játékban is sokkolta celebtársait. „Sikítottál itt, mint egy tébolyodott” – jellemezte Járai Máté Catherine Dederick játékát, amiről Rekop Gyurinak egy Mandragóra jelenet jutott eszébe a Harry Potterből.