Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,57 Ft
Euró
394,13 Ft
Font
468,11 Ft
Bitcoin
61,604 $

Egyetlen képen Neymar fájdalma

A brazil zseni rég érezhette magát ennyire rosszul, mint az elvesztett Bajnokok Ligája döntőt követően, noha megvolt a lehetősége arra, hogy győztes gólokat lőjjön vasárnap este.

...svg content...Fotó: Twenty20
Style
Author image

A T-800-as

Szerkesztő

A koronavírus miatt a Bajnokok Ligája sem a szokásos lebonyolításban zajlott, így a végjátékban az oda-vissza vágók is elmaradtak, és minden ugyanarra a helyszínre összpontosult. Természetesen már ez nagy hatással lehetett a játékosokra, nem beszélve a nézők nélküli lelátókra.

RAMOS KEDVESE EGYSZERŰEN ŐRJÍTŐEN NÉZ KI Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

Azt azonban nem mondhatjuk, hogy kevesebbet érne az idei BL-győzelem, de egyértelmű, hogy normál esetben más végeredmények születtek volna. Ezt már soha nem tudjuk meg, és a Bayern München győzelmét senki sem veheti el.

A döntőben a PSG volt az ellenfél, amire soha ezelőtt nem volt példa. A franciák először jutottak be a fináléba, emiatt is lett volna olyan különleges számukra, ha győztesen hagyják el Portugáliát, de nem így lett.

A mérkőzés előtt a párizsi alakulat volt az esélyesebb, többek között Neymar jelenléte miatt is, aki nagyot játszott a korábbi mérkőzéseken. Sokan a brazil zsenialitásában bízhattak, és meg is voltak a helyzetei, de kihagyta azokat.

Neymar a leintést követően nem bírta könnyek nélkül, és nagyon fájt neki, hogy nem nyerte meg a Bajnokok Ligáját a PSG-vel, amire oly régóta vár. Ez a kép pedig sokat elárul a világsztár vasárnap estéjéről.

Ne hagyd ki:

https://liner.hu/egy-vilagsztar-aki-oriasi-sztarja-lehetett-volna-a-manchester-unitednek-de-hamar-eligazolt/