Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
357,06 Ft
Euró
385,98 Ft
Font
453,08 Ft
Bitcoin
67,320 $

A Stranger Things írói azt javasolják, a finálé előtt nézzük újra az egyik évadot

Úgy tűnik, hogy a sorozat ötödik, és egyben utolsó évada szorosan kapcsolódik egy korábbi évad cselekményéhez.

...svg content...Fotó: Unsplash/Puneeth Shetty
Kult

Borbély Fanni

Szerkesztő

Noha még bőven van idő a debütálásig, már biztos, hogy az ötödik évaddal el kell búcsúznunk a Stranger Things című sorozattól: a rendkívül sikeres negyedik évad után a Duffer-fivérek még egyszer utoljára a nézők elé tárják Hawkings ifjainak küzdelmeit a gonosszal, a finálénak pedig sok kérdésre kell majd választ adnia, és számos rejtélyt kell majd megoldania.

A negyedik évadban végre fény derült arra, hogy valójában ki is az igazi gonosz, aki már a kezdetek óta a sötét történések mögött áll, melyek Hawkinsban történtek: Vecna, akit Jamie Campbell Bower alakít, nem csak egy félelmetes szörnyeteg, hanem egykor ugyanolyan kísérletekben vett részt gyermekként, mint Tizenegy. Soron kívül Vitézy Karácsonynak: négy év alatt nem sikerült légkondit szereltetni a metrókra?

Az ötödik évad cselekményéről egyelőre nem árultak el részleteket, noha a készítők már tettek néhány óvatos utalást. Ahogy arról korábban is beszámoltunk, hamarosan Stranger Things: The First Shadow címmel egy színházi produkciót mutatnak be, mely évekkel a sorozat eseményei előtt játszódik.

Ez a történet Henry Creel, a végül Vecnává váló fiú múltjába fog belemerülni, ami minden bizonnyal a főgonoszról is árulkodni fog. De nem lesz szükség arra, hogy ilyen messzire utazzunk a múltba, hogy nyomokat kapjunk a jövőről. A sorozat íróinak hivatalos Twitter-oldalán keresztül ugyanis azt javasolták a nézőknek és rajongóknak, hogy nézzék újra a második évadot, mielőtt még belekezdenénk a fináléba.

Azt sugallták, hogy erős összefüggések lesznek az azon epizódokban történtek és a végkifejlethez vezető részek között, így érdemes rájuk hallgatni, és újranézni a második évadot, hogy minden összefüggést megérthessünk az utolsó évad cselekménye kapcsán.

Donáth Anna Magyar Péterről: kíváncsiak rá az emberek, ez teljesen egyértelmű

Nem tűnik úgy, hogy Donáth Anna és Magyar Péter barátságot fognak kötni, de azt a Momentum vezető politikusa is elismeri, sokan kíváncsiak a Tisza Párt vezetőjére.