Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Fürdőzni akart egy idős férfi, belefulladt egy kassai tóba

Sajtóértesülések szerint a 67 éves férfi fürdőzés közben belefulladt egy tóba, holtteste pedig egész nap a vízen lebegett.

...svg content...Fotó: Unsplash/Gabi Repaska A kép illusztráció.
Európa

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Paraméter jelentése szerint vélhetően le akarta magát hűteni a hőségben az a 67 éves férfi, aki a helyi tóban úszott egyet, ám belefulladt a vízbe, holttestét pedig közel 12 órával később találták meg.

A portál az SME értesüléseire hivatkozva azt írja, a 67 éves férfi délelőtt 10 óra környékén indult el fürödni egy kassai lakótelephez közel fekvő tóhoz, ám eddig ismeretlen okból elmerült a vízben. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A férfi holttestére csak órákkal később bukkantak rá, a rendőröket és a tűzoltókat pedig este 21:20 környékén riasztották a helyszínre.

A rendőrség közlése szerint a holttest kb. 5 méterre lebegett a víz felszínén, ahol közel másfél méter mély a víz. A tűzoltók emelték ki a férfit, s a helyszínen halottnak nyilvánították.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi okozhatta a férfi halálát, a halálok pontos megállapítására pedig boncolást rendeltek el. A rendőrség azonban halálokozás ügyében indított vizsgálatot.

Meglepő kijelentést tett Vitézy Dávid

Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt egy friss interjúban kifejtette, hogy elvi szinten nem zárkózna el a Karácsony Gergellyel való együttműködéstől a június 9-i választás eredményétől függetlenül.