Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Idén már nem lesz a Real Madrid játékosa Kylian Mbappé

Ez viszont nem azt jelenti, hogy letettek volna róla a spanyolok.

...svg content...MTI/EPA/MOHAMMED BADRA
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Különös kapcsolat van a Real Madrid és a francia sztárjátékos között, ami leginkább egy hosszan elnyúló, több évadból álló focis szappanoperához hasonlítható. A történetnek pedig még egyáltalán nincs vége.

Mbappé és a PSG vezetősége között ugyanis úgy tűnik, hogy ismét elmérgesedett a viszony, Nasser Al-Khelaifi, a párizsiak elnöke pedig hiába üzenget a 23 éves világbajnoknak, az hajthatatlannak tűnik. Soron kívül Izrael kiiktatta a Hamász vezérét, de a háború nem ért véget

Így aztán egyre kevesebb esély van arra, hogy Mbappé meghosszabbítja a 2024-ben lejáró szerződését. És erre az újabb lehetőségre csaphat le a Real Madrid, ám majd csak jövőre.

Most még ugyanis csaknem 200 millió eurót kellene fizetniük érte, a következő évben azonban ingyen is megszerezhetik, a Marca szerint pedig már januárban megkezdődnek a tárgyalások a felek között.

A transzfer vesztese egyértelműen a PSG lehet, és hiába a rengeteg pénz, meglehetősen nehéz helyzetben vannak, hiszen Messi távozott, Neymart eladnák, Mbappé pedig elégedetlen. Így pedig nehéz lesz a BL-címért küzdeni.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.