Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,059 $

Tragikus autóbaleset történt Füzesabonynál, egy 20 és egy 17 éves fiatal az áldozat

Különösen tragikus, hogy két fiatal vesztette életét, akiken már nem tudtak segíteni, a helyszínen elhunytak.

...svg content...Fotó: police.hu
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Az elmúlt időszak egyik legszomorúbb tragédiája ez, amiben egy 20 éves nő és egy 17 éves fiú vesztette életét. Még csak kórházba sem tudták szállítani őket, olyan súlyosan megsérültek, hogy a helyszínen elhunytak.

Egyelőre annyit tudni, hogy vasárnap 20 óra 50 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó lehaladt az úttestről Füzesabony és Pusztaszikszó között, majd az árokba borult. Ekkor vesztették életüket a fiatalok, akik az autóban ültek. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A Katasztrófavédelem azt írja, egy embert a jármű mellett találtak meg a műszaki mentést végző füzesabonyi hivatásos tűzoltók, egy másik pedig a gépkocsi alatt volt. 

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.