Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Meglepő dolgot árult el az Árpád hídi baleset áldozatának édesanyja

A történtek után a médiának üzent a gyászoló édesanya, hangsúlyozva, hogy sem ő, sem a családja többi tagja nem kíván nyilatkozni az ügyben.

...svg content...Fotó: Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsik az Árpád hídon 2023. július 1-jén. Eddig tisztázatlan körülmények között egy személyautó elütött egy kerékpárost, majd összeütközött egy másik autóval. A balesetben többen megsérültek, egy férfi a kórházban meghalt. MTI/Mihádák Zoltán
Baleset

Koós Alexandra

Szerkesztő

A július elsején, szombat hajnalban történt baleset áldozatának édesanyja, Ibolya azzal kereste meg a Totalcart, hogy továbbítsák az üzenetét, ugyanis állítása szerint több médium valótlanságokat közölt az ügy kapcsán.

Levelét azzal kezdte, hogy az Árpád hídon történt tragédia után az első fájdalmában írt pár hozzászólást a témában néhány nyilvános közösségi oldalon, mert akkor úgy érezte, hogy a benne kavargó érzelmek egy részének kiadása segíthet a gyászfolyamatban. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A média egyes munkatársai azonban felhasználták a hozzászólásait: kiemelte, ő maga tisztában volt azzal, hogy nyilvános, bárki számára hozzáférhető mindaz, amit írt, mégsem gondolta volna, hogy olyan valótlan tényt közölnek, hogy például telefonon elérték őket.

„Ezúton közlöm, hogy sem én, sem egyik családtagom sem nyilatkozott egyetlen médiumnak sem – írásban és telefonon sem. Nem üzentem továbbá a baleset okozójának, nem mondtam olyat, hogy milliárdos csemete ölte meg a fiamat (mert egyes közösségi oldalakon ilyen megnyilvánulást is „idéztek tőlem”, amit én sosem mondtam), hiszen még folyik az eljárás és nem ismerem a balesetben érintett egyik embert sem”

– írta az édesanya.

Ezt követően az édesanya arra utalt, családja is fontosnak tartja, hogy felhívják a figyelmet a problémára, ugyanakkor a maguk részéről nem szeretnének megszólalni a témában. „Jogkövető állampolgárok vagyunk, bízunk az igazságszolgáltatásban” – tette hozzá.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.