Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Messi felesége élete formájában van, bikinis fotó készült róla

Lionel Messi több mint büszke lehet a feleségére, aki három gyermek mellett is csúcsformában van.

...svg content...MTI/EPA/TERESA SUAREZ
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lionel Messi és felesége, Antonela Roccuzzo három gyermeket nevelnek. A sors úgy hozta, hogy három kisfiú látott napvilágot a családban, ami nem ritka, hiszen az esetek többségében három gyermek közül nem mindenki ugyanolyan nemű.

Hogy lesz-e még gyermekük a jövőben, azt csak ők tudják, mindenesetre nem lepődnénk meg, ha igen, különösen Messi visszavonulását követően, amikor messze több ideje jut majd a családjára. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Szintlén kérdéses, mikor vonul vissza az argentin legenda, hiszen 36 évesen is a világ egyik legjobbja, és élvezi a játékot. Költözés előtt állnak, mert Messi az Egyesült Államokban folytatja a pályafutását, ami régi álma volt.

Most többek között ez is teljesült, és a család szintén boldog, akik imádják Miamit. Fogalmazzunk úgy, egészen más élet és környezet vár rájuk Párizsban, ahol igencsak nehézkes volt számukra a beilleszkedés.

Valószínűleg Messi kedvesét is többet fogjuk bikiniben látni Miamiban, ahol minden adott ehhez. Alább pedig egy olyan fotót láthatunk róla, ami megmutatja, hogy háromgyermekes édesanyaként is lehet csúcsformában lenni.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.