Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,682 $

Napi 1-2 millió forintba került Jákob Zoltánék lakosztálya az óceánjárón

Jákob Zoltán szereti megadni a módját a dolgoknak, és így tett legutóbb is, amikor elutazott a lányaival egy karibi-kirándulásra.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Jákob Zoltán nagyon messzire utazott a lányaival, és felszálltak a legnagyobb óceánjáróra, ahol különleges szállást választottak. Sorra vettek részt a különleges programokon, és nemcsak a monumentális hajón.

Zoltán rendszeresen beszámolt a hajós útról, videók és fotók formájában is, aminek nagyon örültek a követők. Magyarország egyik legtehetősebb embere megengedheti magának, hogy ilyen luxusélményeket ajándékozzon a gyermekeinek, illetve saját magának. Soron kívül Karácsony Gergely Karsai Dániel haláláról: „Köszönöm, amit értünk tettél”

A két legnagyobb lakosztály egyikét vette ki maguknak, ami nyilván nem olcsó mulatság. A Bors kérdésére árulta el, hogy napi 1-2 millió forintba került a szállás, de erre nem rest költeni, már csak a lányai miatt sem.

Szintén kiderült, hogy néhány évvel ezelőtt, amikor Szingapúrban járt, egy Cariter karkötőt is vásárolt magának. „Néhány éve Szingapúrban sóztak rám egy Cartier karkötőt, ami egy párducot ábrázol és ami gyémántokkal van kirakva, illetve a szeme smaragdkövekből van.” – mesélte a Borsnak Zoltán.

A pontos összeget viszont nem szerette volna ismertetni, de annyit elárult, hogy legalább három Rolex kijönne az árából, és nem alapmodellekről van szó. Ez sok millió forintot jelenthet, talán a legdrágább ékszere, ami a csuklóján van.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsonyék tudomást sem vesznek a budapestiekről

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz fővárosi politikusa szerint rájuk számíthatnak a budapestiek, addig Karácsony Gergelyék tudomást sem akarnak venni a fővárosban élőkről.

A Tisza Párt egyik képviselője közös fotót posztolt Marco Rossival, nagy port kavart az ügy

A fotó alapján ugyanis az feltételezhető, hogy Rossi is támogatja a Tisza Pártot, csakhogy mint kiderült, nem tudott róla, hogy ily módon használják majd fel a fotót.

Gyurcsány Ferenc Karsai Dániel haláláról: „Elment egy kitűnő ember”

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök hosszabban reagált Karsai Dániel halálhírére, ami időközben bejárta a sajtót.