Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,78 Ft
Euró
399,24 Ft
Font
476,26 Ft
Bitcoin
62,118 $

Szörnyű vallomást tett a halálra éheztetett csepregi kisfiú anyja

Férje is megszólalt a két és fél éves gyermek halála kapcsán.

...svg content...Fotó: illusztráció | unsplash
Bűnügy

Bense Róbert

Szerkesztő

Mint az RTL Híradó beszámolt róla, megkezdődött a tavaly elhunyt két és fél éves csepregi kisfiú ügyének tárgyalása, akit a vád szerint bántalmaztak, elhanyagoltak, végül pedig halálra éheztették.

Mint kiderült, a családsegítők alig egy hónappal a tragédia előtt jártak a családnál, akkor azonban nem látták jelét a bajnak, igaz a gyerekszobába csak az ablakon keresztül néztek be. A gyermek végül februárban tüdőgyulladásban halt meg, a nő ekkor épp hatodik gyerekével volt várandós. Soron kívül Megszólalt a tragikus balesetet szenvedett Sallai Nóra férje

A tárgyalások ősszel folytatódnak, a férfi és a nő különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt állt bíróság elé, a bíró felolvasta a nő később visszavont vallomását, valamint a férj szavait is:

„Igazából nekem a számon többször kijött, hogy bárcsak meghalna. Én vártam azt, hogy mikor hal meg a Máté, én ezt többször is mondtam a férjemnek, konkrétan azt mondtam, hogy bárcsak halna már meg. Ezekre a kijelentéseimre a férjem nem mondott semmit. Amikor a Máté meghalt, fájdalmat éreztem” – vallotta korábban az asszony, aki később visszavonta ezt, és azzal érvelt, hogy csak mérgében mondta.

„Hibásnak érzem magam én is, a Máténak azért kellett meghalnia, mert el lett hanyagolva, bántva lett és legfőképpen nem kapott elég ételt. Sajnálom, hogy én ezt engedtem és eltűrtem a feleségemnek, csúnya ezt kimondani, de a feleségem halálra éheztette és verte a Mátét. Ez tudom, hogy szörnyen hangzik, de megromlott a viszonyom a feleségemmel és el szeretnék válni tőle” – mondta a férj.

Orbán Viktor reagált a DK-s akcióra: „Egy újabb DK-s pojáca”

Orbán Viktor miniszterelnöknek megvan a véleménye a DK akciójáról, ami sokak szerint inkább kínos volt, mint hatásos.

Elkezdték elérhetővé tenni a Google Fotók új keresőjét, az MI dolgozik mögötte

A hírek szerint rövidesen széles körben is bevezetheti a Google azt az új keresőt, aminek köszönhetően már természetes emberi nyelven is lehet képeket keresni a Google Fotókon belül.