Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,682 $

Jákob Zoltánt magával ragadta a karibi életérzés

Nagyon jól érzi magát a lányaival Jákob Zoltán, aki többek között Hondurasban is járt az elmúlt napokban.

...svg content...Fotó: Instagram/Jákob Zoltán
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Több mint intenzív napok ezek Jákob Zoltán, a magyar milliárdos üzletember számára, hiszen egy karibi hajóútra ment a lányaival. Több mint egy héttel ezelőtt pattantak repülőre, és egészen az Egyesült Államokig repültek.

Számos kalandban volt már részük a legnagyobb óceánjárón, de a szigeteken sem unatkoztak. Mindig van látnivaló, programok, élmények, a nap végére garantáltan elfárad az ember, ebben biztosak lehetünk. Soron kívül Karácsony Gergely Karsai Dániel haláláról: „Köszönöm, amit értünk tettél”

Szerencsére Zoltánék egy különleges lakosztályban szálltak meg a hajón, ahol több mint pihenhető lehet az alvás. Egyedi érzés lehet a hajón pihenni, miközben az szeli a habokat, nem beszélve a napfelkeltéről.

Zoltán folyamatosan gyártja a tartalmakat a közösségi oldalaira, hogy a követők semmiről ne maradjanak el. Nincs miért panaszkodniuk, mert Zoltán sok érdekes videót és fotót készített már, és még fog is.

A karibi életérzés pedig önmagáért beszél, Zoltán már Hondurasban is járt. Minden helyszín más és más, akárcsak az emberek, viszont mindenki kedves, azon vannak, hogy a vendégek jól érezzék magukat.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsonyék tudomást sem vesznek a budapestiekről

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz fővárosi politikusa szerint rájuk számíthatnak a budapestiek, addig Karácsony Gergelyék tudomást sem akarnak venni a fővárosban élőkről.

A Tisza Párt egyik képviselője közös fotót posztolt Marco Rossival, nagy port kavart az ügy

A fotó alapján ugyanis az feltételezhető, hogy Rossi is támogatja a Tisza Pártot, csakhogy mint kiderült, nem tudott róla, hogy ily módon használják majd fel a fotót.

Gyurcsány Ferenc Karsai Dániel haláláról: „Elment egy kitűnő ember”

Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök hosszabban reagált Karsai Dániel halálhírére, ami időközben bejárta a sajtót.