Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,05 Ft
Euró
385,47 Ft
Font
449,36 Ft
Bitcoin
66,014 $

Már most milliók csatlakoztak a Meta Twitter-riválisához

Hírességek is vannak bőven az új regisztrálók között.

...svg content...Fotó: unsplash
Észak-Amerika

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Mint arról korábban hírt adtunk, a Meta egészpályás letámadást indított a Twitter ellen. A Threads, amely egyelőre száz országban indult el, igyekszik kihasználni a Twitter gyengülését.

Az új platform már most hírességek sorát vonultatja fel, többek között Jennifer Lopez is regisztrált. Mark Zuckerberg szerint az alkalmazás formájában elérhető felületre alig pár óra alatt 10 millió felhasználó csatlakozott. Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

A Threads gyorsan növekedhet és számos hirdetési lehetőséget rejt magában, ami szintén a Twitter, illetve Elon Musk számára jelenthet nehézségeket, hiszen épp az a célja, hogy új reklámpartnereket találjon.

Az Európában egyelőre még nem elérhető Threads önálló alkalmazásként indult, a felhasználók viszont bejelentkezhetnek az Instagram adataikkal is. Az oldalon – a Twitterhez hasonlóan – rövid szöveges bejegyzéseket lehet közzétenni  – írta meg a Cybernews.

A posztok legfeljebb 500 karakter hosszúak lehetnek, és linkeket, fotókat és legfeljebb ötperces videókat tartalmazhatnak. A Meta részvényei a Threads indulását követően 3%-os emelkedést produkáltak.

16 nő vádolja szexuális zaklatással David Copperfieldet

Tizenhat nő vádolta meg David Copperfield bűvészt szexuális visszaéléssel és helytelen viselkedéssel.

Válogatás nélkül késelt embereket egy férfi Svájcban a nyílt utcán

Ezúttal Svájcban történt késes támadás, aminek következtében többen megsérültek, akiket jelenleg kórházban ápolnak.

Megint gázolt a vonat, most Pátrohán

Ezúttal Pátrohán gázolt a vonat, melynek körülményei egyelőre nem tisztázottak, de ez már a sokadik ilyen eset rövid időn belül.