Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,217 $

Berlusconi végrendeletéből kiderült, mennyi pénzt hagyott testvérére és élettársára

Mindemellett 30 millió euró jár egykori munkatársának és segítőjének, Marcello Dell’Utrinak.

...svg content...Fotó: Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnöknek, a Forza Italia alapító elnökének a koporsóját viszik a milánói székesegyházba 2023. június 14-én, a temetése napján. Berlusconi június 12-én, 86 éves korában a milánói San Raffaele kórházban hunyt el. MTI/EPA/ANSA/Matteo Bazzi
Európa
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, 86 éves korában elhunyt Silvio Berlusconi volt olasz miniszterelnök, amelynek híre sokakat megrendített. Orbán Viktor miniszterelnök „korszakos államférfiként” és „igaz barátként” utalt rá, ami érthető, hiszen mindvégig remek kapcsolatot ápoltak egymással.

A magyar kormányfő mellett számos más politikus részt vett a búcsúztatóján, amelyre a milánói székesegyházban került sor, rendkívüli biztonsági készültség kíséretében. Később pedig az Arcore-ban található rezidenciára, a családi kápolnába vitték a hamvait. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Az ANSA most arról számolt be, hogy Berlusconi végrendeletében az áll, miszerint 100 millió eurót hagyott testvérére, Paolóra, és további 100 millió eurót élettársára, a 33 éves Marta Fascinára. Továbbá egykori munkatársára és segítőjére, Marcello Dell’Utrira 30 millió eurót hagyott.

Dell’Utri, a Forza Italia egykori alapítója, volt szenátor, aki egyúttal a médiamágnás közeli barátja volt, négy évet ült börtönben, valamint egy évig volt házi őrizetben, miután 2014-ben elítélték a szicíliai bűnszervezettel való szövetkezés címén.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.