Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Nemcsak Sári Évi, hanem a barátnői is rendkívül szexik (fotók)

Minden elismerésünk a csajoké, mert remekül néznek ki, jól érzik magukat, és minden adott ehhez Mallorcán.

...svg content...Fotó: Instagram/Sári Évi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sári Évi soha nem unatkozik, gyakorlatilag folyamatosan munkában van. Rengeteget dolgozik, de nem panaszkodik, hiszen az ember addig örül, amíg van munkája, ráadásul a színésznő sikeres is benne.

Évi számtalan előadások, fellépésen van túl, imádja a szakmáját. Természetesen arra is fordít időt, hogy nyaraljon, kipihenje a fáradalmakat, mivel mindannyian tudjuk, az utazásnál nem sok minden ad többet. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Nem egy különleges helyszínen járt már Évi az évek alatt, legutóbb Mallorcáról jelentkezett be. Csodálatos formának örvend, és a követők nem győzik dicsérni, igazán belekötni sem lehet a formájába, annyira látványos.

Évi imád bikiniben lenni, és láthatjuk, hogy az milyen jól áll neki. A követők pedig örülnek, mert Évi gyakran oszt meg tartalmakat a nyaralásokról, és természetesen ezekre az utakra nem egyedül megy el.

A barátnői is vele tartottak, akik szintén vonzó személyiségek. Mindenki csinos, trendi, és élvezik a nyár erejét. Ilyen egy jó csajos társaság, amikor a nyaralás valóban nyaralás, és az a feltöltődésről szól.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.