Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,29 Ft
Euró
388,66 Ft
Font
451,67 Ft
Bitcoin
62,359 $

Tükörből videózta magát Tolvai Reni, ahogyan szexin táncolt

Tolvai Reni láthatóan jól érzi magát a bőrében, másképp valószínűleg nem tenne közzé ilyen videókat.

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tolvai Reni népszerűsége töretlen, köszönhetően annak is, hogy jelen van a közösségi médiában, ami egy rendkívül fontos platform, többek között a sztároknak is. Nem kevés pénzt tudnak belőle kihúzni, és ez nemcsak a világsztárokra értendő.

Nem mindig a követőszám dönt, sokkal inkább az, hogy milyen aktív a követőtábor, mennyire fizetőképesek. Abszolúte üzleti szempontból kell nézni, hogy az adott híresség követői mennyire piacképesek. Soron kívül Elmondta a rendőrség, blokkolták-e az internetet Magyar Péter gyűlésein

Emiatt fordulhat elő az, hogy egy messze kisebb követőtáborral rendelkező sztár sokkal több pénzt keres az Instagramon keresztül. Nyilván üzleti titoknak minősülnek az aktivitások, a vásárlási számok, de nem kell atomfizikusnak lenni ahhoz, hogy mindezt átlássuk.

Reni is népszerű az Instagramon, sokan követik, és nem kevés dicséretet kap. Egyesek már sok, amiket néha csinál, de a többség nagyon is elégedett vele, és olyan vonalakat hozott össze, hogy mindenki csak bambul, ha meglátja.

Az énekesnőtől nem ritkák a szexi videók, rendkívül jól mozog, táncol, és ezt tudja is magáról. Most épp egy tükör segítségével mutatta meg a bikiniformáját, mielőtt medencézni ment volna. A videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.

Jól vizsgáztak a történelemérettségi új követelményei

A Történelemoktatók Szakmai Egyesületének elnöke, Nánay Mihály szerint az új történelemérettségi-követelmények jól vizsgáztak, és változatos témákat kínáltak a diákoknak.