Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,75 Ft
Euró
399,28 Ft
Font
476,32 Ft
Bitcoin
62,206 $

Milliárdok repkednek a lottón, filmötleteket várnak a leendő nyertesektől

Érdemes szelvényt ragadni a hétvégéhez közeledve.

...svg content...Budapest, 2019. március 22. Lottószelvények a Szerencsejáték Zrt. Csalogány utcai lottózójában Budapesten 2019. március 22-én. Minden idõk harmadik legnagyobb nyereménye, 3,414 milliárd forint a tét az Ötöslottó hétvégi sorsolásán. MTI/Mónus Márton
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

 „Mi lenne a címe annak a filmnek, amiben megnyered a lottó főnyereményét?” – tette fel a kérdést a Szerencsejáték Zrt. facebook-oldalán, és ilyen nyeremények mellett már valóban érdemes eljátszadozni a gondolattal.

Az ötösön ugyanis 1,7 milliárd, a hatoson pedig 1,035 milliárd forint a főnyeremény, a hétvégén pedig itt lesz az újabb esély, hogy valaki friss milliárdosként üljön le a vasárnapi reggeli mellé. Soron kívül Megszólalt a tragikus balesetet szenvedett Sallai Nóra férje

Idén eddig csupán egyszer volt telitalálat az ötösön, igaz akkor két szerencsés nyertes is jól tippelte meg a nyerőszámokat, és nem kevesebb, mint 2,3 milliárd forintnak örülhettek fejenként.

Az április végi számhúzáson az ötöslottó negyedik legnagyobb telitalálatát vitték el, amely több mint 4,6 milliárd forint volt.

Orbán Viktor reagált a DK-s akcióra: „Egy újabb DK-s pojáca”

Orbán Viktor miniszterelnöknek megvan a véleménye a DK akciójáról, ami sokak szerint inkább kínos volt, mint hatásos.

Elkezdték elérhetővé tenni a Google Fotók új keresőjét, az MI dolgozik mögötte

A hírek szerint rövidesen széles körben is bevezetheti a Google azt az új keresőt, aminek köszönhetően már természetes emberi nyelven is lehet képeket keresni a Google Fotókon belül.