18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

Három lábú macskát gyilkolt szándékosan Hatvanban egy nő

Egy három lábú, úttesten sántító macskát végzett ki szándékosan egy nő Hatvanban úgy, hogy áthajtott rajta.

...svg content...Fotó/Illusztráció: Unsplash/REEET JANK
Bűnügy

Takács Petra

Szerkesztő

Szándékosan ütött el egy macskát egy nő, aki ellen állatkínzás vétsége miatt emelt vádat a Hatvani Járási Ügyészség – közölte a Heves Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője szerdán az MTI-vel.

Konkoly Thege László tájékoztatása szerint 2022 októberében a vádlott Hatvan külvárosában egy váratlanul felbukkanó, három lábú, ezért az úttesten sántítva átkelő macska miatt erőteljes fékezésre kényszerült autójával. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Az állat gazdája megkérte a vezetőt, hogy ne induljon tovább, amíg a macska át nem ér hozzá, de a sofőr – rövid szóváltást követően, trágár szavak kíséretében – szándékosan áthajtott a bicegő állaton, majd elhagyta a helyszínt. A macska azonnal elpusztult.

A szóvivő emlékeztetett: a büntető törvénykönyv két évig terjedő szabadságvesztéssel rendeli büntetni, ha valaki gerinces állatot olyan súlyosan bántalmaz, vagy úgy bánik vele, hogy tettével az állat pusztulását okozza, illetve okozhatja. A járási ügyészég vádiratában felfüggesztett fogházbüntetés kiszabását kérte a szándékosságot tagadó elkövetővel szemben – jelezte Konkoly Thege László.

(MTI)

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Sarka Kata még az esti órákban is edzett, nagyon motivált (videó)

Sarka Kata női Terminatorként edz, nagyon motiváló, amit csinál, és ezzel rengeteg nőnek adhat erőt a közösségi médián keresztül.